Нов Завет

Јован 5:33 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Вие самите испративте пратеници кај Јован Крстител и тој ви ја кажа вистината.

Прочитајте целосна глава Јован 5

Преглед Јован 5:33 во контекст