Нов Завет

Јован 12:37 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Иако Исус направи толку големи чуда пред Евреите, најголемиот дел од нив, сепак не поверуваа во Него,

Прочитајте целосна глава Јован 12

Преглед Јован 12:37 во контекст