Нов Завет

Јован 12:36 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Верувајте во Светлината, додека ја имате меѓу вас, за да станете деца на Светлината.“ Исус го изговори ова, па си замина и се скри од нив.

Прочитајте целосна глава Јован 12

Преглед Јован 12:36 во контекст