Нов Завет

Јован 12:35 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

„Светлината ќе биде меѓу вас уште малку време“ - им рече Исус. „Дојдете кај Светлината, додека ја имате, за да не ве зафати слепо талкање во темнина.

Прочитајте целосна глава Јован 12

Преглед Јован 12:35 во контекст