Нов Завет

Јаков 4:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Зарем мислите дека Писмото попусто кажува дека духот што Бог го поставил да живее во нас до ревност копнее за нашата верност спрема Него?

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:5 во контекст