Нов Завет

Јаков 4:17 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Греши секој што не прави добро, иако знае дека треба да го прави.

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:17 во контекст