Нов Завет

Јаков 4:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Само Бог е Законодавец и Судија. Само Тој може да спасува или да уништува. Со кое право ти му судиш на твојот ближен!?

Прочитајте целосна глава Јаков 4

Преглед Јаков 4:12 во контекст