Нов Завет

Галатјаните 6:16 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

На сите што ќе се придржуваат кон ова правило им посакувам мир и милост од Господ. Тие се новиот Божји народ.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 6

Преглед Галатјаните 6:16 во контекст