Нов Завет

Галатјаните 5:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тие што се обидуваат да се помират со Бог преку придржување кон Мојсеевиот Закон, се одвојуваат од Христос и ја губат Неговата благонаклоност.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 5

Преглед Галатјаните 5:4 во контекст