Нов Завет

Галатјаните 5:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Слушнете ме сега! Јас, Павле, ви тврдам дека ако се надевате преку обрежувањето да се спасите, тогаш Христос не може да ви помогне.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 5

Преглед Галатјаните 5:2 во контекст