Нов Завет

Галатјаните 4:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Порано, не познавајќи Го Бог, вие им робувавте на „богови“ кои по својата природа не се богови.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:8 во контекст