Нов Завет

Галатјаните 4:30 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Но, еве што вели Светото Писмо: „Избркај ги робинката и нејзиниот син! Синот на робинката нема да биде сонаследник со синот на слободната. Синот на слободната жена ќе добие се.“

Прочитајте целосна глава Галатјаните 4

Преглед Галатјаните 4:30 во контекст