Нов Завет

Галатјаните 2:20 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

и веќе не сум јас тој што живее во моето тело. Христос живее во мене. Животот што сега го живеам, го живеам преку вера во Божјиот Син, Кој ја искажа Својата љубов спрема мене со тоа што го даде Својот живот за мене.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 2

Преглед Галатјаните 2:20 во контекст