Нов Завет

Филипјаните 3:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Чувајте се од тие зли луѓе, од тие кучиња што тврдат дека обрежувањето е неопходно! Тоа е лажна побожност!

Прочитајте целосна глава Филипјаните 3

Преглед Филипјаните 3:2 во контекст