Нов Завет

Филипјаните 3:14 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Трчам право кон целта, за да ја добијам наградата, небесното жителство за кое Бог, преку Исус Христос, не повика.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 3

Преглед Филипјаните 3:14 во контекст