Нов Завет

Филипјаните 2:23 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Се надевам дека ќе можам да го испратам веднаш штом дознаам каква судбина ми се подготвува,

Прочитајте целосна глава Филипјаните 2

Преглед Филипјаните 2:23 во контекст