Нов Завет

Филимон 1:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Христос ми дава смелост да ти заповедам што треба да сториш,

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:8 во контекст