Нов Завет

Филимон 1:23 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Те поздравува Епафрас. И тој е со мене в затвор, затоа што проповеда за Исус Христос.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:23 во контекст