Нов Завет

Филимон 1:18 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ако ти направил некаква штета, или ако нешто ти должи, стави го тоа на моја сметка.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:18 во контекст