Нов Завет

Филимон 1:17 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ако ме сметаш за пријател, прифати го како што би ме прифатил мене.

Прочитајте целосна глава Филимон 1

Преглед Филимон 1:17 во контекст