Нов Завет

Евреите 8:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

поинаков од заветот што го бев склучил со нивните предци, кога водејќи ги за рака ги изведов од Египет. Тие го прекршија Мојот завет, па затоа и Јас им го свртев грбот.

Прочитајте целосна глава Евреите 8

Преглед Евреите 8:9 во контекст