Нов Завет

Евреите 5:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Така беше и со Христос. Тој не си ја додели Самиот на Себе честа да биде Првосвештеник, туку Бог Му рече: „Ти си Мојот Син, денес Јас станав Твој Татко!“

Прочитајте целосна глава Евреите 5

Преглед Евреите 5:5 во контекст