Нов Завет

Ефесјаните 6:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Татковци, немојте да предизвикувате лутина кај вашите деца. Одгледувајте ги и воспитувајте ги во Господовото учење.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 6

Преглед Ефесјаните 6:4 во контекст