Нов Завет

Ефесјаните 6:3 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

А ветувањето е: „за да ви биде добро и долго да поживеете на Земјата.“

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 6

Преглед Ефесјаните 6:3 во контекст