Нов Завет

Ефесјаните 4:30 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Не ожалостувајте го Светиот Дух со своите постапки. Тој е вашиот гарант дека сте спасени и ве чува за денот на откупувањето.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 4

Преглед Ефесјаните 4:30 во контекст