Нов Завет

Ефесјаните 4:23 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сега сте духовно препородени, со нов начин на размислување.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 4

Преглед Ефесјаните 4:23 во контекст