Нов Завет

Ефесјаните 4:14 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Не треба веќе да се однесуваме како малолетници, фрлани наваму - натаму од брановите, носени од сите ветришта на лажните човечки учења, кои итро ги водат луѓето во стапицата на измамата.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 4

Преглед Ефесјаните 4:14 во контекст