Нов Завет

Ефесјаните 4:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тие треба да ги обучат Божјите луѓе за извршување на Неговото дело - изградба на Црквата, духовното Христово тело,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 4

Преглед Ефесјаните 4:12 во контекст