Нов Завет

Ефесјаните 3:20 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

А сега на Бог, Кој со Својата делотворна моќ може да направи за нас многу повеќе од она што можеме да го посакаме или замислиме,

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 3

Преглед Ефесјаните 3:20 во контекст