Нов Завет

Дела Ап. 19:17 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

За ова дознаа сите што живееја во Ефес, и Евреи и Грци, па ги фати страв и искажуваа голема почит спрема името на Господ Исус.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 19

Преглед Дела Ап. 19:17 во контекст