Нов Завет

Дела Ап. 19:16 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Па го натера човекот во кој беше влезен да се нафрли врз нив и да ги претепа, па тие голи и испоранети избегаа од куќата.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 19

Преглед Дела Ап. 19:16 во контекст