Нов Завет

Дела Ап. 10:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тој престојува кај кожарот Симон, чија куќа е крај морето.“

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 10

Преглед Дела Ап. 10:6 во контекст