Нов Завет

2 Тимотеј 3:14 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Туку ти остани му верен на она што го научи и со непоколеблива вера го прифати, зашто знаеш кој те учеше.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 3

Преглед 2 Тимотеј 3:14 во контекст