Нов Завет

2 Тимотеј 1:18 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Господ нека му биде посебно благонаклонет во Оној Ден. Вие добро знаете колку многу тој ми помагаше додека бев во Ефес.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:18 во контекст