Нов Завет

2 Тимотеј 1:15 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ти знаеш дека сите христијани што дојдоа овде од Азија, вклучувајќи ги Фигел и Ермоген, ме напуштија.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 1

Преглед 2 Тимотеј 1:15 во контекст