Нов Завет

2 Солунјаните 3:16 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Господ нека биде секогаш со вас и нека ви дава мир во секакви околности, зашто Самиот Тој е извор на мирот.

Прочитајте целосна глава 2 Солунјаните 3

Преглед 2 Солунјаните 3:16 во контекст