Нов Завет

2 Солунјаните 2:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

не дозволувајте лесно да ве поколебаат, ниту да ве вознемират луѓето што тврдат дека Господ веќе се вратил. Тие можеби ќе тврдат дека тоа го дознале преку духовна објава, дека слушнале од некој друг, или дека тоа го прочитале во некое од нашите писма.

Прочитајте целосна глава 2 Солунјаните 2

Преглед 2 Солунјаните 2:2 во контекст