Нов Завет

2 Солунјаните 2:11 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Затоа Бог им испраќа една толку уверлива измама, што ќе поверуваат во сите тие лаги.

Прочитајте целосна глава 2 Солунјаните 2

Преглед 2 Солунјаните 2:11 во контекст