Нов Завет

2 Солунјаните 1:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Бог праведно ќе ги казни оние што ве угнетуваат и мачат,

Прочитајте целосна глава 2 Солунјаните 1

Преглед 2 Солунјаните 1:6 во контекст