Нов Завет

2 Солунјаните 1:1 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Од Павле, Силван и Тимотеј, до членовите на црквата во Солун, до оние што Му припаѓаат на Бог, нашиот Татко, и на Господ Исус Христос.

Прочитајте целосна глава 2 Солунјаните 1

Преглед 2 Солунјаните 1:1 во контекст