Нов Завет

2 Петар 2:21 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Подобро ќе беше да не го запознаеја патот на праведноста, отколку, откако го запознаа, да и свртат грб на светата заповед што им беше дадена!

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:21 во контекст