Нов Завет

2 Петар 2:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Многумина ќе тргнат по нивните срамни патишта и заради нив лошо ќе се зборува за Патот на вистината.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 2

Преглед 2 Петар 2:2 во контекст