Нов Завет

2 Коринтјаните 8:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Затоа го замоливме Тит, кој од порано ја започна оваа служба на милосрдие меѓу вас, да се врати кај вас и да ја доврши.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 8

Преглед 2 Коринтјаните 8:6 во контекст