Нов Завет

2 Коринтјаните 5:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Храбри сме, бидејќи повеќе сакаме да се иселиме од ова наше овоземно тело и да си одиме дома, кај Господ.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:8 во контекст