Нов Завет

2 Коринтјаните 5:3 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

зашто ние нема да бидеме голи духови, без тела, туку ќе ги облечеме нашите нови, небесни тела.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:3 во контекст