Нов Завет

2 Коринтјаните 5:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Во нашите сегашни тела офкаме и копнееме по денот кога како нова облека ќе ги облечеме нашите небесни тела,

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:2 во контекст