Нов Завет

2 Коринтјаните 5:15 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тој умре за сите нас и затоа тие што го прифаќаат од Него подарениот живот, нема веќе да живеат за да си угодуваат самите на себе, туку ќе живеат за да Му угодат на Христос, Кој умре и воскресна за нив.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:15 во контекст