Нов Завет

2 Коринтјаните 13:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Во текот на мојата втора посета ве предупредив, а и сега, кога не сум кај вас, однапред ги предупредувам оние што порано грешеле, а и сите други: кога овојпат ќе дојдам, нема да ве штедам!

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 13

Преглед 2 Коринтјаните 13:2 во контекст