Нов Завет

2 Јован 1:13 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ве поздравуваат децата на вашата сестра, одбрана од Бог.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:13 во контекст