Нов Завет

1 Тимотеј 5:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ако вдовицата има деца или внуци, тие нека се учат да се грижат за оние што им се семејство, исто како што родителите се грижеле за нив. Нека ја покажат својата побожност најпрво спрема своето семејство. Тоа е она што Бог го бара од нив.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 5

Преглед 1 Тимотеј 5:4 во контекст